KÖPVILLKOR

KÖP- OCH LEVERANSVILLKORJag förbehåller mig för eventuella tryckfel. Jag garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Jag försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. Eftersom min keramik är handgjord kan färg och form variera, måttangivelserna är därför ungefärliga.


KÖPVILLKOR


Åldersgräns

Du måste vara fyllda 18 år eller ha målsmans medgivande för att handla i butiken.


Priser

Samtliga priser är i SEK och inklusive moms (25%).

Fraktkostnad tillkommer på 120 SEK.


Leverans

Jag skickar inom 5 arbetsdagar och därefter tillkommer en leveranstid på normalt 2-3 arbetsdagar. Jag kontaktar er via mail eller sms vid varje beställning och meddelar beräknad leveranstid.


OBS! Paketet delas ut i din postlåda om försändelsen väger upp till 2 kg. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.


Från 3 kg levereras paketet till ditt hem dag eller kväll. Du aviseras i PostNord App och via sms/email med ett förslag på leveransdatum och tid. Det finns alltid möjlighet att anpassa din leverans. Du kan tex välja annat datum/tid, personlig leverans vid dörren eller att hämta ditt paket på ett av PostNords serviceställen.


Vill du slippa fraktkostnad går det bra att hämta i min keramikverkstad, efter överenskommelse om tid.


Jag återanvänder i största möjligaste mån kartonger och annat packmaterial för att packa dina varor så miljövänligt som möjligt.


För ej uthämtade paket som returneras till mig debiteras fraktkostnaden.


Betalning

Betalning sker i SEK via bankkonto eller Swish som förskott.


Jag är godkänd för F-skatt, org.nr 740614-0124


ÅNGERRÄTT OCH RETURPOLICY


Öppet köp i 14 dagar

Jag följer lagen om distansavtal. Du som kund har rätt att ångra ditt köp, dock senast inom 14 dagar efter det att du tagit emot varan och utan speciell anledning, dock gäller detta ej vid specialbeställda varor.


Var vänlig och kontakta Löv & Lera innan du returnerar några varor.


Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt samt gärna en kort beskrivning av vad ärendet gäller. Vid retur står du som kund för alla fraktkostnader, fraktkostnaderna återbetalas ej.


För att kunna returnera produkten behöver jag ett kvitto eller köpbevis.


Jag förbehåller mig rätten att i de fall returen inte är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. 


Löv & Lera kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur. Jag behöver ett bankkontonummer eller ett swishnummer så att jag kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret eller swishnumret till mig via e-post.


Returfrakt

Skicka till: Löv & Lera, Leif Erikssons Väg 18, 261 62 Glumslöv, Sverige.


Varan ska returneras i sin originalförpackning eller likvärdigt.


Du måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Jag kommer ej att lösa ut paket mot postförskott eller liknande.


Skicka varan som spårbart postpaket. Jag kan inte garantera att jag kommer att få varan som du returnerar.


Reklamation

Det är köparens uppgift att reklamera transportskador hos ombudet innan godset är signerat som mottaget!


Om det är ett produktionsfel eller att varan är felexpedierad återbetalas varan. Synliga fel anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolda fel anmäls till mig inom 7 dagar från mottagandet av varan. Förslitningsskador är inget giltigt skäl för reklamation.


Jag måste ha ett kvitto eller köpbevis för att utnyttja reklamationsrätten.


Varan måste returneras i sitt skick för att reklamationen ska gälla. Se ovan gällande Returfrakt. Du står för returfrakten. Vid giltigt returärende betalar jag tillbaka returfrakten.


ÅTERBETALNINGSPOLICY


Min policy gäller i 14 dagar. Om det har gått mer än 14 dagar sedan mottagandet av varan, kan jag tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den.


Återbetalning

När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer jag att meddela dig via e-post om jag kommer att göra någon återbetalning eller ej.

Om returen godkänns, kommer återbetalning ske inom 10 arbetsdagar.


Reavaror

Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.


INTEGRITETSPOLICY


Vad gör jag med din information?

När du köper något från min butik så samlar jag in personlig information som du ger mig, till exempel ditt namn, adress och e-postadress, för att hantera beställning och leverans.


Marknadsföring via e-post

Om du ger mig tillåtelse, kan jag skicka e-post om min butik, nya produkter och andra uppdateringar.


Samtycke

När du ger mig personlig information för att göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att jag samlar in information och använder den för detta syfte.

Om jag ber dig om personlig information för annat syfte, t.ex. marknadsföring, kommer jag antingen be dig direkt så att du kan godkänna detta eller ge dig möjligheten att säga nej.


Återkallande av samtycke

Om du ångrar dig och inte vill att jag kontaktar dig, samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta mig via e-post: webshop@lovolera.se eller skicka brev till: Löv & Lera, Leif Erikssons Väg 18, 261 62 Glumslöv, Sverige.


Offentliggörande

Jag kan lämna ut din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra Användarvillkor.


One.com

Min butik sköts av One.com. De ger mig tillgång till e-handelsplattformen som gör att jag kan sälja mina produkter till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.


ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR


Jag förbehåller mig rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.

Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.